Navigation close button

Servicii & Facilitati

O locatie aleasa destept, iti asigura o nunta perfecta

Locatia nuntii este una dintre cele mai importante decizii pentru cuplu. De aici pleaca intreaga fantezie: tema, decorul, numarul de invitati, felurile de mancare, muzica, ringul de dans.

Cele mai multe locatii au limitari de care poti sa nu iti dai seama daca nu esti vigilenta. Iata cateva intrebari pe care te sfatuim sa le pui inainte de a lua o decizie:

La ce capacitate te obliga locatia?

Simfonia iti ofera optiuni pentru toate bugetele, de la nunta de 70 de persoane, pana la 1000.
In alte locatii, poti sa fii obligata sa tai de pe lista invitati dragi sau sa adaugi toate rudele pana la gradul 14, ca sa umpli sala.

Poti asculta muzica oricat de tare vrei?

In saloanele Simfonia, da. Peretii nostri sunt antifonati si avem toate avizele necesare. In foarte multe locatii vei descoperi ca, daca vrei sa iesi in gradina, nu poti dansa, pentru ca muzica trebuie pusa in surdina dupa ora 10. Sau te poti trezi ca auzi muzica de la evenimentul care are loc in celalalt salon, pentru ca nu este facuta corespunzator izolarea fonica.

Poti sa ai orice decor iti doresti?

Saloanele noastre sunt dotate cu sisteme de prindere, asa incat sa iti poti personaliza spatiul cum doresti, de la cascade de flori atarnand din tavane, pana la a acoperi toti peretii cu perdele de luminite.
In foarte multe locatii ti se vor pune conditii restrictive si vei descoperi ca poti sa visezi maxim la cateva aranjamente florale puse pe mese.

Ai spatiu de depozitare sigur?

Poate nu e primul gand care iti trece prin cap cand visezi la nunta ta, dar cand vei primi sute de buchete de flori si nenumarate cadouri superbe, vei dori sa le gasesti in conditii optime a doua zi.
In saloanele noastre, iti depozitam atat florile cat si cadourile in siguranta. Gandeste-te cat de frumos va fi sa te trezesti a doua zi inconjurata de sute de buchete de flori!

Ai o camera in care sa te poti schimba?

Multe mirese au nevoie de un spatiu dedicat, unde sa isi poata aranja parul, schimba pantofii, sau chiar si tinuta. In multe locatii neamenajate special pentru nevoile reale ale unei nunti te vei trezi ca trebuie sa faci toate astea…la toaleta. Noi iti oferim o optiune eleganta, distinsa si comfortabila. O camera doar a ta, cu masuta de toaleta, umerase si scaune comfortabile.

Poti sa faci ce vrei tu, la propria ta nunta?

Echipa noastra da timp mirilor si familiei sa se bucure de petrecere. Primirea invitatilor, asezarea acestora la mese, detaliile de care au nevoie artistii ca sa se instaleze, indicatiile pentru servirea mesei, prezentarea tortului, depozitarea cadourilor si a florilor, momentele speciale, toate sunt atent discutate in prealabil cu mirii, stabilite conform unui desfasurator si implementate de echipa experimentata de la Simfonia Ballroom.

Cum se va desfasura dansul?

Asa cum vrei tu. Echipa noastra se asigura ca spatiul alocat dansului este corect in raport cu numarul de invitati. Un element foarte greu de estimat de catre miri, care in alte locatii trebuie sa se descurce…cu ce se poate. In plus, echipa noastra se ocupa de efecte speciale pentru dansul mirilor, se asigura ca melodiile alese pentru momentele speciale sunt puse exact cand trebuie, ca sistemul de sonorizare functioneaza perfect. Inca o serie de griji in minus pentru cuplu.

Unde vor parca invitatii?

Un element important, daca nu vrei sa fii sunata a doua zi numai cu povesti despre amenzi, pene sau alte aventuri de nedorit. La Simfonia Ballroom, parcarea este generoasa si corect semnalizata. Si iti oferim si valet pentru parcare.

Facilitati

Meniuri rafinate
Aer conditionat de ultima generatie
Parcare 400 de locuri
Acces separat pentru fiecare eveniment

Sistem de sonorizare de exceptie
Camera depozitare
Camera miresei
Lounge
Curatenie

Servicii

Organizatori evenimente
Valet in parcare
Hostess
Chelneri
Paza
Aranjamente florale

Aranjamente florale
Inchiriere decor
Servicii foto/video
Foto corner
Invitatii
Meniuri/numere de masa

Testimoniale

Cere o oferta

Instagram

ALEGE SA AI UN EVENIMENT DE POVESTE

Meniuri incepand de la 50 de euro.
Profita de ultimele date disponibile!